Top 5 uitgaansgelegenheden op Ibiza

26 May 2020

Zoals de meesten van jullie wel weten staat Ibiza bekend om haar uitgaansgelegenheden. Zo zijn er in de zomer talloze festivals en gave clubs/strandtenten waar je lekker kunt feesten. Echter gaan de meeste Nederlanders & Belgen maar gemiddeld een weekje naar Ibiza. In een week kan je natuurlijk niet alles gezien hebben en daarom hebben wij hier een top 5 gemaakt van de leukste uitgaansgelegenheden.

Ushuaïa

Om te beginnen trappen we af met het welbekende ushuaïa. Dit is een echte open air club die in het begin van de avond van een zwembad naar een club wordt omgetoverd. Vaak komen hier hele bekende artiesten draaien wat natuurlijk ook super gaaf is. Een nadeel is dat de entree en de drankjes aan de wat hoge prijs kant zijn maar dit zou je avond natuurlijk niet mogen verpesten.

Benirras

Ten tweede is Benirras ook echt een aanrader. Dit middagfeestje staat op nummer twee aangezien het een echte strandbar is waar je ook op het strand kan dansen. Dit is echt een ervaring die je niet mag missen op Ibiza. Van de lekkere techno- en housemuziek staat heel de strandtent aan het eind van de middag op zijn kop. Het voordeel is dan wel dat het een beetje op tijd is afgelopen waardoor je nog door zou kunnen gaan naar andere discotheken of een beetje op tijd je bed in kan duiken.

Hilbiza

Ben je een echte techno liefhebber? Dan is Hilbiza echt een plek voor jou! Hilbiza zit vlak tegenover Ushuaïa. Zelfs op de toiletten zit een aparte dj wat super gaaf is! Er zijn ook verschillende zalen waar je helemaal los kan gaan echter wordt er wel bijna alleen maar techno gedraaid.

Cafe del mar & Cafe Mambo

Net zoals bij Benirras vind ook dit feestje deels plaats op het strand wat een ongelofelijk gave sfeer heeft. Wanneer je klaar bent bij cafe del mar heb je aan de overkant cafe mambo zitten ook dit is een erg gave discotheek waar ze chille muziek draaien.

Nikki beach

Ten slotte is nikki beach ook een ideale plek om met je maten of vriendenclub naar toe te gaan. Op het begin van de dag is het een rustige badplaats maar aan het eind van de dag komt hier verandering in. Zoals wij zouden zeggen: Beleef ibiza!