Boekingsvoorwaarden

Indien u een agriturismo of Bed & Breakfast via onze website boekt.

Reserveringen

Een reserveringsaanvraag dient altijd eerst bevestigd te worden door de agriturismo of Bed and Breakfast. Zonder een bevestiging is er geen sprake van een reservering of boeking. Aan reserveringsaanvragen kunnen geen rechten worden ontleend.

Agriturismoitalia.nl verdient zelf geen geld aan een reservering. Wij bieden via de website een mogelijkheid voor bezoekers en eigenaren om met elkaar in contact te komen. Voor de feitelijke en daadwerkelijk gemaakte reservering zijn wij niet verantwoordelijk.

Indien u een reservering maakt dan zijn automatisch de algemene voorwaarden van de agriturismo of Bed and Breakfast geldig.

Annulering

Bij een eventuele annulering van reservering of boeking dient u deze conform de algemene voorwaarden van de betreffende agriturismo of Bed & Breakfast rechtstreeks bij de eigenaar van de agriturismo of Bed & Breakfast kenbaar te maken. Eventuele kosten die hier uit volgen kunnen niet bij Agriturismoitalia.nl in rekening worden gebracht.

Betaling

U dient het gehele bedrag, eventueel inclusief reserveringskosten etc, direct aan de betreffende agriturismo of Bed & Breakfast te betalen. Reclamatie bij Agriturismoitalia.nl is niet mogelijk.

Prijzen

De prijzen van een agriturismo kunnen verschillen. Let u daar svp op! Neem altijd contact op met de eigenaar van een vakantiewoning of object. Deze kan u altijd informatie geven over beschikbaarheid en de uiteindelijke prijs die u moet betalen. Zie svp ook onze Algemene voorwaarden. Agriturismoitalia.nl is niet aansprakelijk voor eventuele fouten in weergave details van de vakantiewoning of agriturismo.

Klachten

Heeft u een klacht over de geboekte agriturismo of Bed and Breakfast meldt u dat s.v.p. zo spoedig als mogelijk ter plekke. De eigenaar kan dan nog u klacht in behandeling nemen.