Algemene voorwaarden

U kunt hier onze algemene voorwaarden vinden. Leest u deze zorgvuldig eer u gebruik maakt van onze website. Door een van onze diensten gebruik te maken gaat u akkoord met onze voorwaarden.

Privacy

Agriturismoitalia.nl zal altijd de privacy van haar bezoekers en gebruikers van de website respecteren. Alle informatie die door u aan ons wordt verzonden zal vertrouwelijk behandeld worden.

Agriturismo en Bed & Breakfast

De door eigenaren van agriturismo en Bed & Breakfast arrangementen en boekingen zijn vrijblijvend en worden door de eigenaren zelf aangeboden. Agriturismoitalia.nl biedt deze eigenaren met een website de mogelijkheid objecten, arrangementen en specials te plaatsen om zodoende een overeenkomst met de bezoekers van de website tot stand te brengen.

Aansprakelijkheid

Agriturismoitalia.nl doet haar uiterste best om de getoonde informatie zo betrouwbaar en nauwkeurig te laten zijn. Edoch bestaat de mogelijkheid dat de getoonde informatie niet correct is. Agriturismoitalia.nl is niet aansprakelijk voor:

  • eventuele schade als gevolg van onjuistheden
  • eventuele schade als gevolg van gebruik gegevens of advertenties die op Agriturismoitalia.nl getoond wordt
  • Agriturismoitalia.nl kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor enige vorm van directe, indirecte of incidentele schade die volgt uit het gebruik of het niet kunnen gebruiken van onze website

Wijzigingen van de Algemene voorwaarden

Agriturismoitalia.nl behoudt immer het recht deze voorwaarden te wijzigen.