Wat zijn de populairste vakantielanden voor de zomer 2018

9 March 2018

De zomermaanden naderen, wat betekent dat mensen hun vakantie massaal boeken. Waar ga jij deze vakantie heen? Kies je voor een reis naar Italië, Spanje, of bijvoorbeeld Rusland? In dit artikel beschrijven we drie verschillende vakantielanden die voor de komende zomer het overwegen waard zijn. Deze vakantielanden zijn al jaren mateloos populair, wat in de zomer van 2018 niet anders zal zijn.

 

Een vakantie naar Italië boeken

Italië behoort al jaren tot de meest populaire vakantielanden onder Nederlanders. Dit is niet voor niets! In Italië geniet je van heerlijk eten, lekker weer en een gastvrije bevolking. Mede door het feit dat er in Italië weinig tot helemaal geen terreur is, kiezen Nederlanders voor een vakantie naar dit land. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan steden als Milaan of Turijn, die een groot aanbod aan bezienswaardigheden bieden.

 

Bezoek het WK voetbal in Rusland

Hoewel Nederland de komende zomer zelf niet deelneemt aan het WK voetbal, kun je hier natuurlijk wel als toeschouwer heen. Bekijk het WK wedstrijdschema om een leuke wedstrijd te vinden van andere grote voetballanden. Denk aan voetbalgrootmachten als Spanje en Frankrijk. Nadat je de wedstrijd bezocht hebt kun je prachtige Russische steden als Moskou en St. Petersburg bekijken.

 

Zomervakantie in Spanje

Een derde populair vakantieland voor de zomer van 2018 is Spanje. Net als Italië behoort ook Spanje tot de vakantielanden die ieder jaar in deze top drie te vinden zijn. Spanje biedt vakantiegangers lekker weer, een gastvrije en gezellige bevolking en voldoende bezienswaardigheden. Zo kun je naar bekende steden als Madrid en Barcelona, maar bijvoorbeeld ook naar Bilbao of Valencia.

 

Het is sterk aan te raden om je vakantie naar deze landen ruim voor vertrek te boeken. In het bijzonder wanneer je naar het WK in Rusland wilt gaan. De kans is groot dat hotels al snel vol zitten.