3 manieren om bij Schiphol te komen

4 June 2017

Ben je van plan om op reis te gaan? Of komt iemand van je naar Nederland en wil je die persoon gaan ophalen van het vliegveld? Dat kun je op verschillende manieren doen. Dit zijn alle manieren waarmee je Schiphol kunt bereiken:

 

Met de auto

 

Dat klinkt logisch nietwaar? Jezelf naar Schiphol rijden. Je bent dan niet afhankelijk van iemand anders en het is leuker als je je eigen auto gebruikt. Vooral als je zelf op reis gaat en veel bagage met je meedraagt. Ook komt het goed uit als je iemand gaat ophalen. Voor hun is er dan ook genoeg plaats om hun bagage te zetten.

 

De taxi

 

Sommige mensen hebben geen auto’s of durven niet zelf naar Schiphol te rijden. Ze willen liever de drukte vermijden. Dan komt een taxi hier goed van pas. Als je op reis gaat en met je eigen auto naar het vliegveld rijdt, moet je het ook nog een tijdje laten bij de Schiphol airport parking. Of je moet zoeken naar een andere garage om een beetje goedkoper uit te komen. Zo laat je het lekker thuis, neem je de taxi en kun je meteen aan je reis beginnen wanneer je op Schiphol aankomt.

Bus of trein

 

Je hebt ook nog de keus om Schophol te bereiken met de bus of trein. Er zijn 24 directe buslijnen die van en naar Schiphol rijden. Ook kun je Station Schiphol nemen om de luchthaven te bereiken. Dit gaat misschien een beetje moeilijk als je op reis gaat vanwege de vele bagage, dus is dit misschien beter als je iemand gaat halen of uitwuiven.

Fotocredit: Shutterstock